نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبستی و شیردهی تأثیر تغذیه تکمیلی در دوره‌های آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغاله‌های آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
  • آریل استراز بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
  • آلودگی انگلی بررسی فراوانی آلودگی‌های انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دام‌های کشتار شده در کشتارگاه‌های صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
  • آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌ویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجه‌های‌ خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]

ا

  • ارزیابی کیفیت DNA استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]
  • ارزش غذایی تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
  • اسانس آویشن محافظت شده بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]
  • استان سیستان و بلوچستان بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
  • استان لرستان تأثیر سال‌های وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
  • استان لرستان بررسی وضعیت مدیریتی سالن‌های پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]
  • استان مرکزی بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
  • استخراج DNA استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]
  • اسیدیته بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]
  • افزایش وزن تأثیر سن از شیرگیری بر عملکرد رشد بره های لری بختیاری در روش پرورش سنتی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 23-32]

ب

  • بیان ژن فرا-تحلیل داده‌های بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
  • بره تأثیر سن از شیرگیری بر عملکرد رشد بره های لری بختیاری در روش پرورش سنتی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 23-32]
  • بز تأثیر سال‌های وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
  • بز تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
  • بز رایینی تأثیر تغذیه تکمیلی در دوره‌های آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغاله‌های آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
  • بقایای بوته هندوانه تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
  • بلدرچین ژاپنی اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌ویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجه‌های‌ خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]

پ

  • پاراکسوناز بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
  • پذیرش کلی ارزیابی ویژگی‌های حسی ماست منجمد وانیلی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 81-88]
  • پرتودهی اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و راندمان لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
  • پروژسترون مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]
  • پودر دارچین ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجه‏های بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‏های گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
  • پودر سیر ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجه‏های بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‏های گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
  • پودر فلفل قرمز اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌ویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجه‌های‌ خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]

ت

  • تخصیصی و اقتصادی ارزیابی اقتصادی جیره‌های غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
  • ترکیبات شیمیایی تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
  • تعداد دفعات زایش تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولید‌مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]
  • تغذیه تکمیلی تأثیر تغذیه تکمیلی در دوره‌های آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغاله‌های آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
  • تنوع عملکرد پروار بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن بره‌های نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]
  • تولید بیده عملکرد رشد تأثیر تغذیه تکمیلی در دوره‌های آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغاله‌های آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
  • تولید شیر تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولید‌مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]
  • تولیدمثل تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولید‌مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]
  • تولیدمثلی مروری بر عوامل مؤثر بر شاخص‌های تولید مثلی و جوجه‌درآوری در مزارع شترمرغ مولد [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 37-48]
  • تولیدمثل خارج فصل مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]

ج

  • جیره‌ غذایی ارزیابی اقتصادی جیره‌های غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
  • جمعیت میکروبی روده ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجه‏های بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‏های گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
  • جوجه‌درآوری مروری بر عوامل مؤثر بر شاخص‌های تولید مثلی و جوجه‌درآوری در مزارع شترمرغ مولد [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 37-48]
  • جوجه گوشتی اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
  • جوجه‌های گوشتی اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و راندمان لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
  • جوجه‏های گوشتی ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجه‏های بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‏های گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]

خ

  • خشکسالی تأثیر سال‌های وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
  • خشکسالی بررسی وضعیت مدیریتی سالن‌های پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]
  • خصوصیات حسی ارزیابی ویژگی‌های حسی ماست منجمد وانیلی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 81-88]
  • خوزستان تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]

د

  • دام بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
  • دمای محیط تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچ‌های لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
  • دنبه تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچ‌های لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]

ر

  • راهکارهای مدیریتی بررسی وضعیت مدیریتی سالن‌های پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]
  • رفتار جنسی تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچ‌های لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
  • ریه بررسی فراوانی آلودگی‌های انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دام‌های کشتار شده در کشتارگاه‌های صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
  • روش نمکی استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]

ز

  • زرده تخم مرغ بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]

س

  • سیدر مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]
  • سن شیرگیری تأثیر سن از شیرگیری بر عملکرد رشد بره های لری بختیاری در روش پرورش سنتی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 23-32]

ش

  • شاخص پایداری پلت اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
  • شاخص سختی اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
  • شترمرغ مولد مروری بر عوامل مؤثر بر شاخص‌های تولید مثلی و جوجه‌درآوری در مزارع شترمرغ مولد [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 37-48]

ط

  • طیور صنعتی بررسی وضعیت مدیریتی سالن‌های پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]

ظ

  • ظرفیت نگهداری آب بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]

ع

  • علوفه تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
  • علوفه بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
  • عملکرد ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجه‏های بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‏های گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
  • عملکرد اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌ویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجه‌های‌ خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]
  • عملکرد تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچ‌های لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
  • عملکرد اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و راندمان لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
  • عملکرد اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]

ف

  • فرا-تحلیل فرا-تحلیل داده‌های بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
  • فرای ژنتیک بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن بره‌های نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]

ق

  • قابلیت‏هضم تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
  • قوچ لری بختیاری تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچ‌های لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]

ک

  • کارایی فنی ارزیابی اقتصادی جیره‌های غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
  • کاندیشنینگ اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
  • کیست هیداتید بررسی فراوانی آلودگی‌های انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دام‌های کشتار شده در کشتارگاه‌های صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
  • کشتارگاه بررسی فراوانی آلودگی‌های انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دام‌های کشتار شده در کشتارگاه‌های صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
  • کیفیت گوشت بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]
  • کنجاله تخم پنبه اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و راندمان لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
  • کنسانتره بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
  • کینوا تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
  • کوله کلسیفرول بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]

گ

  • گوساله پرواری بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
  • گوسفند تأثیر سال‌های وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
  • گوسفند افشاری بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن بره‌های نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]

م

  • ماده خشک بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
  • مازندران بررسی فراوانی آلودگی‌های انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دام‌های کشتار شده در کشتارگاه‌های صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
  • ماست منجمد ارزیابی ویژگی‌های حسی ماست منجمد وانیلی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 81-88]
  • مالون دی آلدئید بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
  • متابولیت‌های خونی اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و راندمان لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
  • مدیریت تغذیه بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
  • مرغ استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]
  • مرغ گوشتی ارزیابی اقتصادی جیره‌های غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
  • میش مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]
  • منحنی رشد بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن بره‌های نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]

ن

  • نسبت منفعت به هزینه خوراکی ارزیابی اقتصادی جیره‌های غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
  • نمرۀ وضعیت بدنی تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولید‌مثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]

و

  • ورم پستان فرا-تحلیل داده‌های بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
  • وزن لاشه تأثیر سال‌های وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]

ه

  • هستی‌شناسی ژن فرا-تحلیل داده‌های بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
  • هیستومورفولوژی بافت روده اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌ویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجه‌های‌ خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]