آ
-
آبستی و شیردهی
تأثیر تغذیه تکمیلی در دورههای آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغالههای آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
-
آریل استراز
بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
-
آلودگی انگلی
بررسی فراوانی آلودگیهای انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاههای صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
-
آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین
اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتیبیوتیکویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]
ا
-
ارزیابی کیفیت DNA
استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]
-
ارزش غذایی
تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
-
اسانس آویشن محافظت شده
بررسی فراسنجههای کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجههای گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]
-
استان سیستان و بلوچستان
بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
-
استان لرستان
تأثیر سالهای وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
-
استان لرستان
بررسی وضعیت مدیریتی سالنهای پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]
-
استان مرکزی
بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
-
استخراج DNA
استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]
-
اسیدیته
بررسی فراسنجههای کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجههای گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]
-
افزایش وزن
تأثیر سن از شیرگیری بر عملکرد رشد بره های لری بختیاری در روش پرورش سنتی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 23-32]
ب
-
بیان ژن
فرا-تحلیل دادههای بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
-
بره
تأثیر سن از شیرگیری بر عملکرد رشد بره های لری بختیاری در روش پرورش سنتی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 23-32]
-
بز
تأثیر سالهای وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
-
بز
تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
-
بز رایینی
تأثیر تغذیه تکمیلی در دورههای آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغالههای آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
-
بقایای بوته هندوانه
تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
-
بلدرچین ژاپنی
اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتیبیوتیکویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]
پ
-
پاراکسوناز
بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
-
پذیرش کلی
ارزیابی ویژگیهای حسی ماست منجمد وانیلی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 81-88]
-
پرتودهی
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و راندمان لاشه جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
-
پروژسترون
مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]
-
پودر دارچین
ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
-
پودر سیر
ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
-
پودر فلفل قرمز
اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتیبیوتیکویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]
ت
-
تخصیصی و اقتصادی
ارزیابی اقتصادی جیرههای غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
-
ترکیبات شیمیایی
تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
-
ترکیب شیمیایی
تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
-
تعداد دفعات زایش
تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]
-
تغذیه تکمیلی
تأثیر تغذیه تکمیلی در دورههای آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغالههای آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
-
تنوع عملکرد پروار
بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن برههای نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]
-
تولید بیده عملکرد رشد
تأثیر تغذیه تکمیلی در دورههای آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغالههای آنها [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 49-64]
-
تولید شیر
تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]
-
تولیدمثل
تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]
-
تولیدمثلی
مروری بر عوامل مؤثر بر شاخصهای تولید مثلی و جوجهدرآوری در مزارع شترمرغ مولد [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 37-48]
-
تولیدمثل خارج فصل
مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]
ج
-
جیره غذایی
ارزیابی اقتصادی جیرههای غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
-
جمعیت میکروبی روده
ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
-
جوجهدرآوری
مروری بر عوامل مؤثر بر شاخصهای تولید مثلی و جوجهدرآوری در مزارع شترمرغ مولد [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 37-48]
-
جوجه گوشتی
اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
-
جوجههای گوشتی
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و راندمان لاشه جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
-
جوجههای گوشتی
ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
خ
-
خشکسالی
تأثیر سالهای وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
-
خشکسالی
بررسی وضعیت مدیریتی سالنهای پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]
-
خصوصیات حسی
ارزیابی ویژگیهای حسی ماست منجمد وانیلی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 81-88]
-
خوزستان
تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
د
-
دام
بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
-
دمای محیط
تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچهای لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
-
دنبه
تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچهای لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
ر
-
راهکارهای مدیریتی
بررسی وضعیت مدیریتی سالنهای پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]
-
رفتار جنسی
تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچهای لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
-
ریه
بررسی فراوانی آلودگیهای انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاههای صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
-
روش نمکی
استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]
ز
-
زرده تخم مرغ
بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
س
-
سیدر
مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]
-
سن شیرگیری
تأثیر سن از شیرگیری بر عملکرد رشد بره های لری بختیاری در روش پرورش سنتی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 23-32]
ش
-
شاخص پایداری پلت
اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
-
شاخص سختی
اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
-
شترمرغ مولد
مروری بر عوامل مؤثر بر شاخصهای تولید مثلی و جوجهدرآوری در مزارع شترمرغ مولد [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 37-48]
ط
-
طیور صنعتی
بررسی وضعیت مدیریتی سالنهای پرورش مرغ گوشتی در شرایط خشکسالی در استان لرستان [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 49-58]
ظ
-
ظرفیت نگهداری آب
بررسی فراسنجههای کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجههای گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]
ع
-
علوفه
تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
-
علوفه
بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
-
عملکرد
ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 65-80]
-
عملکرد
اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتیبیوتیکویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]
-
عملکرد
تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچهای لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
-
عملکرد
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و راندمان لاشه جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
-
عملکرد
اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
ف
-
فرا-تحلیل
فرا-تحلیل دادههای بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
-
فرای ژنتیک
بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن برههای نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]
ق
-
قابلیتهضم
تعیین ارزش غذایی بقایای بوته هندوانه در استان بوشهر برای استفاده در تغذیه دام [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 9-16]
-
قوچ لری بختیاری
تاثیر دمای محیط بر عملکرد جنسی قوچهای لری بختیاری [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 3-8]
ک
-
کارایی فنی
ارزیابی اقتصادی جیرههای غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
-
کاندیشنینگ
اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 59-72]
-
کیست هیداتید
بررسی فراوانی آلودگیهای انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاههای صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
-
کشتارگاه
بررسی فراوانی آلودگیهای انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاههای صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
-
کیفیت گوشت
بررسی فراسنجههای کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجههای گوشتی سویه راس 308 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 17-30]
-
کنجاله تخم پنبه
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و راندمان لاشه جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
-
کنسانتره
بررسی توازن انرژی و پروتئین مورد نیاز دامها در استان سیستان و بلوچستان. [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 11-24]
-
کینوا
تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 3-12]
-
کوله کلسیفرول
بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
گ
-
گوساله پرواری
بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
-
گوسفند
تأثیر سالهای وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
-
گوسفند افشاری
بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن برههای نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]
م
-
ماده خشک
بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
-
مازندران
بررسی فراوانی آلودگیهای انگلی (کیست هیداتید و سیستی سرکوس تنیوکولیس) در ریه دامهای کشتار شده در کشتارگاههای صنعتی استان مازندران در سال های 98-1397 [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 73-82]
-
ماست منجمد
ارزیابی ویژگیهای حسی ماست منجمد وانیلی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 81-88]
-
مالون دی آلدئید
بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 27-36]
-
متابولیتهای خونی
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله تخم پنبه پرتودهی شده بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و راندمان لاشه جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 43-58]
-
مدیریت تغذیه
بررسی مدیریت تغذیه در پرواربندی های صنعتی گوساله استان مرکزی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 3-14]
-
مرغ
استخراج DNA از خون مرغ با استفاده از روش نمکی بهینه یافته [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 3-10]
-
مرغ گوشتی
ارزیابی اقتصادی جیرههای غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
-
میش
مقایسه روشهای همزمان سازی فحلی بر بازده تولیدمثل خارج از فصل گوسفندان عشایری منطقه ساوه [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 37-48]
-
منحنی رشد
بررسی عملکرد گوسفند افشاری با تاکید بر خصوصیات رشد و افزایش وزن برههای نر: فراتحلیل [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 33-48]
ن
-
نسبت منفعت به هزینه خوراکی
ارزیابی اقتصادی جیرههای غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران [دوره 9، شماره 36، 1399، صفحه 13-26]
-
نمرۀ وضعیت بدنی
تأثیر نمرۀ وضیعت بدنی و تعداد دفعات زایش، بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 9، شماره 37، 1399، صفحه 31-42]
و
-
ورم پستان
فرا-تحلیل دادههای بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
-
وزن لاشه
تأثیر سالهای وقوع خشکسالی بر وزن لاشه گوسفند و بز در استان لرستان [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 15-22]
ه
-
هستیشناسی ژن
فرا-تحلیل دادههای بیان ژن ورم پستان ناشی از اشریشیا کلای در گاوهای شیری [دوره 9، شماره 34، 1399، صفحه 25-36]
-
هیستومورفولوژی بافت روده
اثر پودر فلفل قرمز در مقایسه با آنتیبیوتیکویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، هیستومورفولوژی بافت روده و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 9، شماره 35، 1399، صفحه 49-60]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد